Përfshihuni në Medinetz Halle/Saale e.V.

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinMedinetz Halle/Saale e.V. po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

153

Vargje

24

Gjuhë

0,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Medinetz Halle/Saale e.V. përmban aktualisht 153 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 0,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Medinetz Halle/Saale e.V., lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti